Internationella utmärkelser till Brummer & Partners och Nektar

Stockholm (HedgeFonder.nu) – Nyligen delade branschtidskriften Hedge Funds Review ut ”Annual European Single Manager Awards 2012” för tolfte gången.

I konkurrens med den europeiska hedgefondbranschen utnämndes Brummer & Partners till Best Overall Group och fonden Nektar prisades med två utmärkelser, i såväl treårs- som tioårskategorin av best non-directional hedge funds. Dessa priser delas ut för långvarigt god prestation grundat på avkastning i förhållande till risk.

”- Det är självklart glädjande att vi får en utmärkelse som denna där vi utvärderats mot våra europeiska konkurrenter. Det är särskilt roligt att vi belönas i både treårs- och tioårskategorierna, vilket är ett kvitto på uthålligheten över tid i vår strävan att åstadkomma god riskjusterad avkastning”, säger Kent Janér, förvaltningsansvarig för Nektar.

Brummer & Partners är en av Europas största hedgefondförvaltare och förvaltar omkring 96 miljarder kronor.

Bild: (c) scusi—Fotolia.com

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Comments are closed.