Ny bok om aktieplaceringar: SÅ BLIR DU EN MÄSTARE PÅ BÖRSEN!

En liten bok som slår aktiemarknaden kan göra dig till en mästare på börsen. Utan förkunskaper. Du kan slå marknaden (index), proffsplacerarna och de flesta förvaltare med bred marginal. Du behöver bara lära dig Joel Greenblatts två enkla grundregler och följa hans magiska formel. Det låter otroligt, men fungerar bevisligen!

Greenblatt förklarar sin väl beprövade aktiestrategi på ett sätt som alla förstår, inspirerande och med en stor portion humor. Han har bra på fötterna. I sin egen framgångsrika kapitalförvaltning på Wall Street lyckades han under 20 år ge sina kunder en genomsnittlig årlig avkastning på 40 procent!

 Så här säger några bedömare om Greenblatts bok, som nu kommer på svenska i uppdaterad version:

 ”En liten bok som slår aktiemarknaden är en av de bästa och tydligaste handböckerna i värdeinvestering.” (The Wall Street Journal)

 Bästa aktieboken för småsparare, enligt stjärnförvaltarna Filip Weintraub, Labruska Family Office och Ann Grevelius, SEB Fonder, i Privata Affärers Placeringsguiden.

 Välkommen till en presentation av En liten bok som slår aktiemarknaden hos SIP Nordic Fondkommission i samarbete med Sterners Förlag och Ekerlids Förlag. Jonas Bohr, chefstrateg på SIP Nordic förklarar Joel Greenblatts framgångsrika aktiestrategi och ger exempel på andra långsiktiga strategier som är särskilt lämpade i en osäker marknad.

 Bild: (C) photogl—Fotolia.com

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.