Max Matthiessen rekryterar Jörgen Dahnér

 

 

Jörgen Dahnér börjar som finansiella rådgivare och teamledare på Max Matthiessens kontor i Göteborg den 26 september 2011. Han kommer närmast från Acta. – Jag är mycket nöjd med att Jörgen Dahnér börjar på Max Matthiessen och att vi därmed kan utveckla erbjudandet mot ägarledda företagare och inom förmögenhetsförvaltning i Göteborgsregionen. Jörgen har en gedigen bakgrund, är en driven person och har ett stort kontaktnät genom sin långa erfarenhet i branschen, säger Glenn Nilsson, vice vd för Max Matthiessen AB.

Jörgen Dahnér kommer närmast från Acta där han arbetat sedan år 2000 och bland annat startat och etablerat deras kontor i Göteborg. Han har dessförinnan arbetat inom SEB-koncernen i 16 år i många ledande befattningar och haft flera förtroendeuppdrag.

– Max Matthiessens organisation och affärsmodell tilltalar mig och jag har fått ett gott intryck av personerna som arbetar där. Med Max Matthiessen i ryggen kommer jag som finansiell rådgivare dessutom kunna erbjuda fler och bättre tjänster än tidigare, framförallt när det gäller pensions- och försäkringslösningar, säger Jörgen Dahnér.

Jörgen Dahnér kommer att vara placerad på Max Matthiessens kontor på Drakegatan 7 i Göteborg.

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.