Annons: Seminarium i Stockholm: securities finance, hedgefonder och regleringar i fokus

Stockholm (HedgeFonder.nu) – Global Investor/ISF är värd för sitt andra Nordic Securities Finance Masterclass, onsdagen den 7 september 2011 på Hilton Slussen, Stockholm.

Deltagarna kommer att hälsas välkomna av Will Browne, Associate Publisher, Global Investor / ISF, följt av öppningsanförande av ordförande Jan Bernhard Waage, VD, Wassum Investment Consulting. Dagen avslutas med coctails och mingel.

Eventet kommer att fokusera på de viktigaste frågorna att bidra till utvecklingen av de värdepapper som finansmarknaden i regionen, bland annat:

  • ·        Utlåningen i Norden: Onshore jämfört med Offshore
  • ·        Det regulatoriska landskapet: Basel III, UCITS IV, Solvens II
  • ·        Skattefrågor
  • ·        Värdepapperslån i Norden
  • ·        Hedgefonddebatt
  • ·        Hantering och finansiering av säkerheter vid värdepapperslån

Talare vid paneldebatterna är bland annat Dag Rudiløkken, Securities Finance, DnB NOR Bank ASA, Joakim Håkansson, chef för Equity Finance, Handelsbanken Capital Markets, Mark Rent, Head of Securities Lending Sales – EMEA, Worldwide Securities Services, JP Morgan, samt Jakob Burell, chef för Equity Finance, SEB Enskilda Equities.

Förra årets evenemang lockade deltagare från ledande aktörer inom den globala och nordiska finansbranchen, så som AP3, Brown Brothers Harriman Investor Serives Limited, Carnegie, Citi, Credit Suisse, DnB NOR Bank ASA, Folketrygdfondet, Handelsbanken Capital Markets, ING, JP Morgan, Nomura International plc, Nordea Bank ASA, SEB Enskilda Equities, Skandia Liv, State Street, Storebrand Kapitalförvaltning, Swedbank, UBS och Verdipapirfondforeningen.

Evenemanget sponsras av DBNor, eSecLending, JP Morgan, Handelsbanken och SEB. Hela programmet finns här: (http://www.globalinvestormagazine.com/pdf/NordicAgenda27thJuly.pdf )

 

Alexis Åkesson                                                                 

Redaktör på HedgeFonder.nu

Bild: (C) Bellemedia—Dreamstime

Share.

About Author

Alexis Åkesson / Redaktör på HedgeFonder.nu Alex has been specializing in hedge fund and alternative investment news since April 2006. The Gothenburg based journalist has been editor for HedgeCo Networks since 2006 and writing for for Creative Volatility from 2006 - 2011. She writes and contributes to several hedgefund related blogs and news sites. Since 2011 Alex is editor for HedgeFonder.nu

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.