Ny bok: Investeringsguiden för guld & silver av Michael Maloney

”Genom tiderna har mycket används som valuta: kreatur, majs, kryddor, snäckor, pärlor och nu papper. Men bara två saker har varit pengar: guld och silver. När pappersvalutan flödar över och förlorar sitt värde, återvänder människan alltid till ädelmetaller. När det händer, sker en enorm förmögenhetsöverföring och du har möjligheten att den går i din riktning eller bort ifrån dig.”

Det skriver Michael Maloney i inledningen av Investeringsguiden för guld & silver. Han berättar om historien om pengar och valuta men även historiska händelser som skakat länder finansiellt. Boken berättar om:

– Den grundläggande historien om ekonomiska cykler som gör guld och silver till den ultimata monetära modellen.

– Hur USA:s regering driver på inflationen genom att öka på valutamängden och minskar valutans handelskraft. – Varför ädelmetaller är en av de mest lönsamma, enklaste och säkraste investeringar du kan göra.

–Var, när och hur du kan investera dina pengar och realisera maximal vinst oavsett den ekonomiska situationen.

– Väsentliga råd om hur du undviker mellanhänder och själv tar kontroll över din finansiella framtid genom att göra dina investeringar själv. Den som funderar på att börja investera i ädelmetaller finner i boken viktiga insikter att ta lärdom av.

Michael Maloney har sedan 2002 specialiserat sig som utbildare om guld- och silver nvesteringar. Sedan 2005, rådgivare till Robert Kiyosaki, författare till Rich Dad Poor Dad, och rest jorden runt som föredragshållare.

www.ekerlids.com

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.