Forextrade.se lanserar helt automatiserat handelssystem

Tradency handelssystemet är ett välkommet tillskott till forextrade.se´s arsenal av handelsplattformar som bolaget marknadsför.

Mirror Trading är kärnkonceptet bakom, Tradency´s revolutionerande handelsplattform. Mirror Trading (spegel handel) är en unik service för icke professionella forex kunder (retail kunder)som tidigare främst varit tillgänglig för institutionella kunder.

Varje Tradency plattform är fullt utrustat med över 200 för-laddade handelsstrategier. Alla erbjudna strategier har utvecklats av erfarna handlare och av handplockade leverantörer för att säkerställa att endast kvalitets strategier finns tillgängliga för användning.

Tradency ger icke professionella retail handlare en möjlighet att enkelt fördela sina pengar till väletablerade och skickliga money managers. Detta ger kontoägaren en möjlighet att delta på valutamarknaden på ett sätt som många har svårt att göra på egen hand, säger företagets 
-VD, Petter Hedberg.

Kontoägare kan söka igenom Tradency´s filter för att sätta fingret på strategier som de anser bäst överensstämma med deras handel stil. Utöver dessa filter parametrar, finns ett utvecklat rankingsystem som kallas T-score ett systemet för att välja ut de lämpligaste strategierna under nu rådande marknadsförhållanden.

Efter att en tradare har hittat en strategi som han är intresserad av, kan han back-testa den för att se hur lönsam eller olönsam strategin är mot verkliga marknadsvillkor. När en tradare aktiverar strategin på ett live konto, kommer strategin att öppnas automatiskt och stänga positioner i enlighet med den strategins regler och villkor på marknaden.

Unika likviditets leverantörer

Via vårt bolag kommer man att kunna koppla konceptet till den valutaplattform som enligt vårt bolag uppfyller dem villkor vi eftersöker. Det innebär att som kund via vårt bolag så sitter man inte fast med en specifik valutaplattform – vi kan ändra våra framtida likviditetsleverantör efter behov. Det innebär att man kan få unika råd som man inte kan få om man är utelämnad till en specifik valutaplattform.

Fondkoncept

Vi tror att konceptet med “Mirror Trading” kan attraheras utav många kunder. Dem flesta i Sverige har erfarenhet av fonder och detta koncept liknar ett fondkoncept där man kan applicera och utesluta strategier efter behov, man kan “pausa” strategier, man kan lägga in en “fast maximal stop/loss” som begränsar risker och man kan dessutom använda vår analytiker tjänst som tillval.

Tillvalstjänsten innebär att man applicerar vår rekommenderade portfölj av strategier speciellt framtagen av erfarna analytiker.

Forextrade.se uppmanar alla sina kunder att lära sig mer om Tradency handelsplattform. Gratis demo konton är tillgängliga för kunder som är intresserade. Tradency för Live-konton kommer att finnas tillgänglig i maj och erbjuds till kunder med insättningar på € 1 000 eller mer.

Bild: (C) by Martin Kolb pixelio.de

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.