- Advertisement -
- Advertisement -

Forextrade.se lanserar helt automatiserat handelssystem

- Advertisement -

Tradency handelssystemet är ett välkommet tillskott till forextrade.se´s arsenal av handelsplattformar som bolaget marknadsför.

Mirror Trading är kärnkonceptet bakom, Tradency´s revolutionerande handelsplattform. Mirror Trading (spegel handel) är en unik service för icke professionella forex kunder (retail kunder)som tidigare främst varit tillgänglig för institutionella kunder.

Varje Tradency plattform är fullt utrustat med över 200 för-laddade handelsstrategier. Alla erbjudna strategier har utvecklats av erfarna handlare och av handplockade leverantörer för att säkerställa att endast kvalitets strategier finns tillgängliga för användning.

Tradency ger icke professionella retail handlare en möjlighet att enkelt fördela sina pengar till väletablerade och skickliga money managers. Detta ger kontoägaren en möjlighet att delta på valutamarknaden på ett sätt som många har svårt att göra på egen hand, säger företagets 
-VD, Petter Hedberg.

Kontoägare kan söka igenom Tradency´s filter för att sätta fingret på strategier som de anser bäst överensstämma med deras handel stil. Utöver dessa filter parametrar, finns ett utvecklat rankingsystem som kallas T-score ett systemet för att välja ut de lämpligaste strategierna under nu rådande marknadsförhållanden.

Efter att en tradare har hittat en strategi som han är intresserad av, kan han back-testa den för att se hur lönsam eller olönsam strategin är mot verkliga marknadsvillkor. När en tradare aktiverar strategin på ett live konto, kommer strategin att öppnas automatiskt och stänga positioner i enlighet med den strategins regler och villkor på marknaden.

Unika likviditets leverantörer

Via vårt bolag kommer man att kunna koppla konceptet till den valutaplattform som enligt vårt bolag uppfyller dem villkor vi eftersöker. Det innebär att som kund via vårt bolag så sitter man inte fast med en specifik valutaplattform – vi kan ändra våra framtida likviditetsleverantör efter behov. Det innebär att man kan få unika råd som man inte kan få om man är utelämnad till en specifik valutaplattform.

Fondkoncept

Vi tror att konceptet med “Mirror Trading” kan attraheras utav många kunder. Dem flesta i Sverige har erfarenhet av fonder och detta koncept liknar ett fondkoncept där man kan applicera och utesluta strategier efter behov, man kan “pausa” strategier, man kan lägga in en “fast maximal stop/loss” som begränsar risker och man kan dessutom använda vår analytiker tjänst som tillval.

Tillvalstjänsten innebär att man applicerar vår rekommenderade portfölj av strategier speciellt framtagen av erfarna analytiker.

Forextrade.se uppmanar alla sina kunder att lära sig mer om Tradency handelsplattform. Gratis demo konton är tillgängliga för kunder som är intresserade. Tradency för Live-konton kommer att finnas tillgänglig i maj och erbjuds till kunder med insättningar på € 1 000 eller mer.

Bild: (C) by Martin Kolb pixelio.de

Subscribe to HedgeBrev, HedgeNordic’s weekly newsletter, and never miss the latest news!

Our newsletter is sent once a week, every Friday.

HedgeNordic Editorial Team
HedgeNordic Editorial Team
This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Latest Articles

Leveraging Opportunities in Credit Markets

Stockholm (HedgeNordic) – After several years of successful bond investing through a private investment company, Nicolai Wenckheim launched an alternative investment fund in March...

ATP’s Response to Changing Equity-Bond Correlations

Stockholm (HedgeNordic) – In 2022, the usual negative correlation between equities and bonds, essential for the construction of diversified portfolios, disappeared. This rare anomaly,...

Evolution in Hedge Fund Investing with LGT Collaboration

Stockholm (HedgeNordic) – Since Peter Ragnarsson assumed the role of Head of Alternatives at PRI Pensionsgaranti in 2015, the Swedish pension insurer has significantly...

Borea Expands Sustainability Focus with New Hire

Stockholm (HedgeNordic) – Norwegian fund boutique Borea Asset Management has expanded its management team with the hiring of Iselin Ahmer Solberg as a corporate...

Schroders Strengthens Nordic Client Team

Stockholm (HedgeNordic) – Schroders is expanding its client relationship capabilities in the Nordics with the appointment of Ludvig Löfving as a Client Director. He...

The Lynx Constellation Is Brightening Up

Stockholm (HedgeNordic) – Lynx Asset Management made headlines in late 2019 with the launch of its pure-play machine learning strategy, Constellation, as a standalone...

Allocator Interviews

Latest Articles

Man Institute Insights

Voices

Request for Proposal

- Advertisement -