- Advertisement -
- Advertisement -

Forextrade.se lanserar helt automatiserat handelssystem

Report: Systematic Strategies

- Advertisement -

Tradency handelssystemet är ett välkommet tillskott till forextrade.se´s arsenal av handelsplattformar som bolaget marknadsför.

Mirror Trading är kärnkonceptet bakom, Tradency´s revolutionerande handelsplattform. Mirror Trading (spegel handel) är en unik service för icke professionella forex kunder (retail kunder)som tidigare främst varit tillgänglig för institutionella kunder.

Varje Tradency plattform är fullt utrustat med över 200 för-laddade handelsstrategier. Alla erbjudna strategier har utvecklats av erfarna handlare och av handplockade leverantörer för att säkerställa att endast kvalitets strategier finns tillgängliga för användning.

Tradency ger icke professionella retail handlare en möjlighet att enkelt fördela sina pengar till väletablerade och skickliga money managers. Detta ger kontoägaren en möjlighet att delta på valutamarknaden på ett sätt som många har svårt att göra på egen hand, säger företagets 
-VD, Petter Hedberg.

Kontoägare kan söka igenom Tradency´s filter för att sätta fingret på strategier som de anser bäst överensstämma med deras handel stil. Utöver dessa filter parametrar, finns ett utvecklat rankingsystem som kallas T-score ett systemet för att välja ut de lämpligaste strategierna under nu rådande marknadsförhållanden.

Efter att en tradare har hittat en strategi som han är intresserad av, kan han back-testa den för att se hur lönsam eller olönsam strategin är mot verkliga marknadsvillkor. När en tradare aktiverar strategin på ett live konto, kommer strategin att öppnas automatiskt och stänga positioner i enlighet med den strategins regler och villkor på marknaden.

Unika likviditets leverantörer

Via vårt bolag kommer man att kunna koppla konceptet till den valutaplattform som enligt vårt bolag uppfyller dem villkor vi eftersöker. Det innebär att som kund via vårt bolag så sitter man inte fast med en specifik valutaplattform – vi kan ändra våra framtida likviditetsleverantör efter behov. Det innebär att man kan få unika råd som man inte kan få om man är utelämnad till en specifik valutaplattform.

Fondkoncept

Vi tror att konceptet med “Mirror Trading” kan attraheras utav många kunder. Dem flesta i Sverige har erfarenhet av fonder och detta koncept liknar ett fondkoncept där man kan applicera och utesluta strategier efter behov, man kan “pausa” strategier, man kan lägga in en “fast maximal stop/loss” som begränsar risker och man kan dessutom använda vår analytiker tjänst som tillval.

Tillvalstjänsten innebär att man applicerar vår rekommenderade portfölj av strategier speciellt framtagen av erfarna analytiker.

Forextrade.se uppmanar alla sina kunder att lära sig mer om Tradency handelsplattform. Gratis demo konton är tillgängliga för kunder som är intresserade. Tradency för Live-konton kommer att finnas tillgänglig i maj och erbjuds till kunder med insättningar på € 1 000 eller mer.

Bild: (C) by Martin Kolb pixelio.de

Subscribe to HedgeBrev, HedgeNordic’s weekly newsletter, and never miss the latest news!

Our newsletter is sent once a week, every Friday.

HedgeNordic Editorial Team
HedgeNordic Editorial Team
This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Latest Articles

Leadership Changes at AMF

Stockholm (HedgeNordic) – Swedish occupational pension fund AMF is set for a leadership change, appointing its head of asset management, Tomas Flodén, as the...

Ridge Capital Expands Team After Hitting €100 Million Milestone

Stockholm (HedgeNordic) – With its unconventional high-yield bond strategy now exceeding €100 million in assets under management, Ridge Capital is expanding its portfolio management...

“7 Years, Niller, Then You Know a Thing or Two”

Stockholm (HedgeNordic) – There is a Danish saying that goes, “7 years, Niller, then you know a thing or two,” suggesting that seven years...

Brobacke Gains 7.6% in Early July, Predicts Continued Bull Market

Stockholm (HedgeNordic) – After a relatively flat first half of 2024, marked by noticeable month-over-month volatility, discretionary macro fund Brobacke Global Allokering advanced 7.6...

Kristofer Barrett Back to Managing Tech Fund

Stockholm (HedgeNordic) – Kristofer Barrett, the former portfolio manager of the multi-billion-dollar Swedbank Robur Technology fund, has returned to managing a technology-focused equity fund....

Tidan’s Resurgence Amid Markets Needing a Touch of Magic

Stockholm (HedgeNordic) – In late 2021, Michael Falken and his team at Tidan Capital launched a hedge fund employing a capital structure relative value...

Allocator Interviews

In-Depth: High Yield

Voices

Request for Proposal

- Advertisement -