Anders Palmgren tar plats i Catellas koncernledning

Anders Palmgren har utsetts till ny ledamot i Catellas koncernledning.
Han är anställd på företaget sedan 2007 och får nu ett särskilt ansvar för affärsutveckling inom verksamhetsgrenen Corporate Finance.
– Anders Palmgren har bred internationell erfarenhet och blir en stark tillgång när vi nu ytterligare flyttar fram våra marknadspositioner inom Corporate Finance-området, säger Johan Ericsson, VD Catella AB.
Anders Palmgren ansvarar idag för kapitalmarknadsteamet inom den svenska delen av rådgivningsverksamheten, ett uppdrag han behåller, samtidigt som han får ett särskilt ansvar för affärsutvecklingen inom verksamhetsgrenen Corporate Finance, för hela Catellagruppen. Syftet är att stärka Catellas marknadsnärvaro och tjänsteutbud inom detta område.
Innan Anders Palmgren började på Catella arbetade han på Genesta Property Nordic, där han var en av grundarna och delägarna.
Den övriga koncernledningen, som presenterads i mars i år, består av: Johan Ericsson, VD, Lennart Schuss, vice VD, Ando Wikström, CFO, Fredrik Sauter, ordförande Banque Invik, Johan Nordenfalk, CLO och Anne Rådestad, Kommunikationschef.

– Catella AB

Share.

About Author

This article was written, or published, by a member of the HedgeNordic editorial team.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.